Nieuws

Elektronisch betalen bij inkorvingen

Elektronisch betalen bij inkorvingen

Beste liefhebbers,

Als bestuur hebben we ervoor gekozen om met onmiddellijke ingang jullie de mogelijkheid aan te bieden om electronisch te betalen voor alle financiele transacties die plaats vinden in ons lokaal.  Dat kan gaan over het afrekeningen van kosten en poulages tijdens de inkorvingen, het aankopen van chipringen, het verteer in de kantine, enz....

Hiermee hopen we het leven voor iedereen een beetje aangenamer en eenvoudiger te maken zodat jullie niet steeds voldoende cash op zak hoeven te hebben, maar ook de bestuursleden hoeven bij afsluiten van de kas niet steeds met geld rond te zeulen en naar de bank te brengen.

Dit betekent echter niet dat er niet meer met cash geld mag betaald worden; we laten iedereen vrij in zijn/haar keuze omdat we ook beseffen dat (nog) niet iedere liefhebber graag met een bankkaart of gsm electronisch werkt en ook daarvoor hebben wel alle begrip.

Voor alle duidelijkheid : deze mogelijkheid om electronisch te kunnen betalen is gewoon een bijkomende optie die we graag willen promoten omwille van de voordelen, maar zeker niet verplichten.

Mochten er vragen hierrond zijn, meldt u gewoon bij ons en we helpen u graag verder.

Vriendelijke groeten,

Het bestuur


Ons lokaal

Contact

Rekeningnummer Kanaalduif : BE78 0689 0890 5686
© 2024 Duivenbond Kanaalduif. Alle rechten voorbehouden